Hejdå!

Som framgått av förra inlägget så har vi en ny styrelse. Jag, Karin, som huvudsakligen skrivit här på bloggen är inte längre en del av den. Det beror på att jag ska flytta till Uppsala för att börja jobba på White där. Jag har tyckt att det har varit väldigt roligt att skriva här på Sveriges Arkitekter Örebros blogg. Men nu är det dax att säga hejdå. Jag hoppas att den här bloggen kommer fortsätta leva. Det finns mycket intressant kvar att skriva om arkitektur, Örebro och arkitektur i Örebro län.Men ni kan också fortsätta följa mig på min nya (eller rättare sagt återuppväckta) blogg: Ytliga Djup och Djupa Ytor där kommer ni att hitta texter om arkitektur, tips, teckningar och annat. Det har helt enkelt varit så roligt och givande att blogga att jag nu fortsätter med det i egen regi.

Tack allesammans som läst!

/Karin

Nytt år och ny styrelse för Sveriges Arkitekter Örebro

God fortsättning på er allihop!
Det har varit lite tyst här på bloggen. Det beror på att det hänt mycket.En av de saker som har hänt är att Sveriges Arkitekter har haft sitt medlemsmöte.

Den 8 december träffades vi (15 st) på SWECOs kontor och åt en julinspirerad buffe, diskuterade vår lokalförenings framtid och hade planer för att utveckla vår verksamhet. Mer om detta kommer att gå att läsa i protokollet som senare kommer läggas upp på www.arkitekt.se/orebro 

Dessutom valdes en ny styrelse bestående av:

Elin Grönberg omvaldes som formell ordförande, dock sades att styrelsen skulle dela på ordförandeskapet för att underlätta arbetet.
Övriga styrelseledamöter:
Cecilia Bolinder (nyval)
Verde Oktay (nyval)
Kerstin Åkerström (nyval)
Andrew Stone (nyval) 

Styrelsen utsågs att kollektivt hantera rollen som valberedning.

Revisorer: Eva Kåverud och Westergren

Årsavgiften faställdes som oförändrad för ytterligare två år.

Stämmoledamot för Örebro: Verde Oktay, suppleant: Kristina Bäärnhielm

Mer info kommer.

/Karin

RSS 2.0