Välkommen till vår blogg!

Nu börjar vi på rkitkgt. Vi är styrelsen för Sverigs Arkitekters lokalförening i Örebro och det här är vår blogg.

Vi som kommer skriva här är:

Karin Törnquist
Andrew Stone
Sofia Wulf
Elin Grönberg
Malgorzata Kosieradzka
Ida Westergren

Här kommer vi skriva om arkitektur och Örebro. Stort och smått, nytt och gammalt, sådant som har byggts, föreslagits och tänkts.

Vi vill väcka debatt, skapa nyfikenhet, få er att lägga märke till sådnt ni inte tidigare tänkt på och påminna er om sådant ni kanske visste men har glömt.

Den här bloggen riktar sig till alla som är medlemmar av Sveriges Arkitekter, men också till er som inte är det. Vi skriver för alla som är nyfikna på arkitektur, för alla som tycker något om Örebro med omnejd, för alla som vill följa debatter om vad som händer i vår byggda omgivning och för alla som intresserar sig för samhällets utveckling - igår, idag och imorgon.

VÄLKOMNA!

Tveka inte att kommentera längst ner i inläggen.

Om ni redan nu har idéer eller önskemål om vad som borde finnas på den här bloggen så maila oss på
sverigesarkitekterorebro(snabelA)gmail(punkt)com

Är ni medlemmar i Sveriges Arkitekter kan ni dessutom passa på att framföra era åsikter på vået medlemsmöte som kommer att hållas torsdagen den 25 mars kl 12 på Wadköpings matsalar (det vill säga nu på torsdag, jag vet att det står i inbjudningen att ni skulle ha anmält er redan, men misströsta inte, ring eller maila bara till Elin så kommer ni att vara jättevälkommna) Dom har dessutom mycket god mat.



/Karin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0